Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Als je zoals wij al jaren keukens en badkamers installeert, kun je natuurlijk ook allerhande ander installatiewerk doen. Zeker als het gaat om gasleidingen, waterleidingen en aansluitingen hiervoor. Maar ook draaien wij onze hand er niet voor om een een installatie te doen van een nieuwe of aan een bestaande centrale verwarming.

Hoe vaak komt het niet voor dat bestaand leidingenwerk moet worden omgelegd of worden uitgebreid. Wij leveren ook al het benodigde installatiemateriaal voor de doe het zelver. Roodkoperen leidingen in de gangbare diameters, knelkoppelingen, kranen, beugels enzvoorts. U bedenkt het en wij leveren.

Niet iedereen is in staat om dat zelf te doen. Geen nood, wij kunnen helpen. En natuurlijk is er altijd het veiligheidsaspect dat zwaar moet wegen. Daar staan wij voor in.


Voorbeelden van mogelijkheden


Zelf nieuwe keuken plaatsen, maar leidingen laten doen

Stel u wilt zelf de nieuwe keuken plaatsen, maar u wilt het leidingenwerk aan de vakman overlaten. Dan zij wij uw man.


Buitenkraan

U bent het beu om door het huis met emmers water te sjouwen of met een volle gieter. Een buitenkraan is de oplossing voor het wassen van de auto of het sproeien van de tuin.


Gas en water in de garage

U gebruikt de garage niet alleen voor het stallen van uw auto, maar u doet er ook allerhande klusjes. Dan is het praktisch om daar gas en water tot uw beschikking te hebben. Wij kunnen dat voor u verzorgen.


Materialen

U bent vakbekwaam genoeg om zelf het installatiewerk te doen, maar wilt het materiaal in gepaste maten en hoeveelheden hebben. Niet te veel en ook niet te kort. Wij regelen de spullen voor u.