Elektromontage

Elektromontage

Als je zoals wij al jaren keukens en badkamers installeert, kun je natuurlijk ook allerhande ander installatiewerk doen. Zeker als het gaat om elektrische installaties. De aanschaf van een vaatwasser of magnetron maakt het vaak nodig een extra groep in de meterkast te plaatsen. U wilt toch voorkomen dat telkens een stop doorslaat.

Vaak komt het voor dat bestaand leidingenwerk moet worden omgelegd of worden uitgebreid. En niet iedereen is in staat om dat zelf te doen. En natuurlijk is er altijd het veiligheidsaspect dat zwaar moet wegen.

Als uw zelf uw nieuwe keuken of badkamer wilt monteren, en u ziet op tegen het elektra werk, dan kunnen wij u van dienst zijn.

Als u vakbekwaam genoeg bent om het installatiewerk zelf te doen, leveren wij u graag het benodigde materiaal. Van meterkast tot schakelmateriaal. En precies hetgeen u nodig heeft. Maatwerk dus.


Voorbeelden van mogelijkheden


Uitbreiding aantal groepen in de meterkast

Uitbreiden van bestaande elektrische installaties met één of meerdere groepen. Zonder dat u er misschien erg in heeft gehad is het aantal elektrisch aangesloten apparaten sterk toegenomen. Denk aan b.v een wasdroger die al dan niet samen met een wasmachine is aangesloten op één groep. Buitenlampen, tuinverlichting of een tuinhuisje moeten ook veilig van elektra worden voorzien. Ook voor een bedrijfszeker computergebruik is een aparte elektra groep aan te bevelen.


Buitenverlichting en verlichting in sierbestratingen

Vaak worden bij of zelfs in sierbestratingen verlichtingselementen gebruikt. Een veilige elektrische aansluiting is noodzakelijk. Maar ook een gewone buitenlamp moet veilig worden aangesloten. En wat dacht u van een bewegingsmelder die reageert op (al dan niet gewenst) bezoek.


Tuinverlichting

U kunt langer van uw tuin genieten als die in de donkere uren wordt verlicht. Maar ook bij tuinverlichting kunnen overwegingen van beveiliging meespelen. Wij kunnen deskundig en veilig voor u installeren.